неділю, 15 березня 2020 р.

Природні противірусні засоби.


Сучасні антибіотики знищили природний імунітет і їх надмірне застосування стало сучасною проблемою. Аптечні антибіотики вбивають корисні бактерії в нашому кишечнику і призводять до створення супер-бактерій, які дуже стійкі до прописаних лікарем ліків. Замість того, щоб і далі робити себе ще слабше і виснажувати природну здатність організму зцілитися від багатьох захворювань, можна використовувати в якості антибіотиків натуральні продукти і трави.
У багатьох лікарських засобів природного походження є антибіотичні властивості, але у когось їх більше, у когось менше. Як і у синтетичних медикаментів, у природних засобів є свій спектр дії.
1. Куркума.

Куркума містить «куркумін», завдяки якому вона має антибактеріальні, противірусні та протизапальні властивості.
2. Мед.

Він володіє антибактеріальними, протизапальними, антиоксидантними властивостями. Крім того, він підвищує енергію і покращує імунну систему.

3. Часник – використовується в медицині різних культур уже тисячі років.Часник має потужні антибіотичні, противірусні, протигрибкові і антибактеріальні властивості. Це також один з найсильніших природних антиоксидантів, а антиоксиданти не тільки борються з вільними радикалами, але також підтримують імунну систему. Основним компонентом часнику є хімічна сполука аліцин, яка і є секретом гострого часникового смаку і потужної противірусної дії.




















4. Колоїдне срібло використовували як антибіотика ще сотні років тому. Ця речовина нещадна до збудників резистентного золотистого стафілокока, пташиного грипу та атипової пневмонії.


5. Олія орегано знищує патогенні бактерії, не завдаючи шкоди корисним.Також вона має противірусну і протигрибкову дію, що робить її потужним засобом три-в-одному. Ключовим протимікробним інгредієнтом масла орегано є органічна сполука карвакрол. 

6. Ехінацея уже сотні років використовується для лікування багатьох інфекцій. Традиційно її застосовували для загоєння відкритих ран, проти дифтерії, зараження крові. Сьогодні ехінацея частіше прописується при різних видах застуд і грипу, оскільки вона здатна руйнувати небезпечні форми бактерій, таких як золотистий стафілокок.

7. Хрін.
Корінь хрону містить гірчичне масло та ензим. При розтиранні кореня обидві речовини об'єднуються під впливом кисню та утворюють гірчичне масло. Це і є сильний природний антибіотик, який бореться з бактеріями порожнини рота, носа, глотки.

8. Журавлина.
Ягода діє за принципом потужного антибіотика та противірусної речовини, очищаючи сечовий міхур і сечовивідні шляхи від шкідливих бактерій. Журавлина - прекрасний антиоксидант, вона багата речовинами, оберігаючими клітини від шкідливого впливу вільних радикалів.

9. Базилік.
Базилік - відмінний природний антибіотик. Завдяки своїм дезинфікуючим, бактерицидним властивостям захищає організм від багатьох інфекцій.



Немає коментарів:

Дописати коментар